Unió i Boet, eliminats de la Lliga Catalana.

El Quart deixa fora Boet i Unió de la Lliga Catalana

La UE Mataró va guanyar el derbi sobre la botzina

Els dos representants mataronins a la Lliga Catalana EBA no han pogut superar la lligueta de vuitens de final. El Quart, gràcies al bàsquet average, jugarà la ronda dels quarts de final. La victòria del Boet en l’últim partit d’aquesta fase davant el conjunt gironí va resultar estèril. Marc Rubio, amb 17 punts, va liderar el triomf del conjunt mataroní a la pista del Quart, però la contundent victòria dels gironins davant el Germans Homs Mataró dictava sentència.

Els tres equips han acabat la lligueta amb un balanç d’una victòria i una derrota. El Quart, amb un bàsquet average de +14, s’ha acabat emportant el triangular. El 67-84 de la primera jornada a la pista del Germans Homs ha resultat decisiu al final d’aquest grup. Els 28 punts de Jose Cabrera en aquest partit van ser insuficients per fer front al potencial col·lectiu del Quart.

La Unió, malgrat caure amb claredat davant el conjunt gironí, ha acabat la Lliga Catalana amb bon regust. Seu va ser l’únic derbi mataroní de la temporada, que es va jugar el dia 11 a l’Eusebi Millán. David Romero va fallar dos tirs lliures que haurien sigut decisius a nou segons del final, amb empat a 80 en el marcador. La Unió va caputrar el rebot i Jaume Solé, sobre la botzina, va clavar la cistella que valia una altra victòria en el derbi de la capital del Maresme (80-82).

Mataró Parc Boet i Unió Esportiva, ja fora de la Lliga Catalana, centren ara els seus esforços a preparar de la millor manera la fase regular de l’EBA. Aquesta temporada la federació els ha enquadrat a grups diferents i, per tant, no es tornaran a veure les cares.