Un partit del Boet d'aquesta temporada.

El Mataró Parc Boet tanca la temporada amb una derrota

Els taronges acaben amb 13 victòries i 13 derrotes en el seu debut a EBA.

El Mataró Parc Boet tanca la temporada del seu debut a Lliga EBA amb nota. Els mataronins, matemàticament salvats de fa setmanes, van donar per acabada la temporada amb una derrota a Sant Adrià per 93-74. Resultat dur, però que no canviarà el bon sabor de boca que deixa el primer curs a la categoria i que acaba amb els d'Alberto Peña en novena posició amb 13 victòries i 13 derrotes.

El partit amb els del Besós va començar amb un conjunt local més endollat de cara a cistella: 21-14. Els taronges van refer-se i van començar a ajustar petits detalls en defensa, però al descans encara perdien de sis punts. Tot quedava en mans d'una segona part que no va poder començar pitjor en el tercer període: de nou l'encert local en el triple (15 de 35) obria forat amb el 28-21. La distància ja era massa gran per capgirar el marcador, i finalment es va perdre el darrer parcial amb el 27-21 i la derrota de 19 punts.

El millor dels mataronins va ser Drakeford, que va anotar 22 punts i va recollir 13 rebots. Eric Mañés. amb 17 punts i 5 rebots, el va acompanyar en un partit on aquests registres no van ser suficients per acabar la temporada amb una victòria.