Imatge d'arxiu del Boet. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet surt escaldat de Tarragona

Els taronges cauen per un contundent 109-47.

El Mataró Parc Boet voldrà oblidar ben aviat la derrota contundent que va encaixar davant el líder de la categoria, el Tarragona, en el partit del cap de setmana passat. Els locals van destrossar 109-47 als taronges en un matx terrible on els d'Alberto Peña no van arribar ni al 30% d'encert en cap dels percentatges de tir. L'equip es queda ara amb sis victòries i quatre derrotes.

Ja el primer parcial semblava marcava una distància entre equips que seria decisiva. El Boet va estar molt poc encertat i lluny dels seus registres, davant un rival que va entrar com va voler a la zona i que va destruir des del triple als mataronins: 16 en total. El 29-9 del primer quart va deixar pas al 32-19 del següent, on es van millorar prestacions però va ser totalment insuficient.

Els de la capital del Maresme ho tenien gairebé impossible i al tercer quart tot va quedar sentenciat. El partit del local Adrià Duch, amb 12 triples de 19 intents, va tancar qualsevol opció dels mataronins, que van encaixar un tercer parcial de 26-13 ja letal. En el tram final, els taronges van baixar els braços (22-6) i la destrossa va ser absoluta amb e lmarcador final.