D’un 14% a un 28%. El Mataró Parc Boet va millorar els seus percentatges en tir exterior fins el punt de duplicar els registres de l’últim partit, els corresponents a la derrota en el derbi davant el Mataró Feimat. Un 28% (8/29) tampoc és una estadística per treure’s el barret, però com a mínim el Boet va ser capaç d’activar el seu millor tirador. Miquel Puig, 18 punts i 4/9 en triples (44%), va ser un dels jugadors més inspirats en atac. Nicholas Moore II i Gerard Solà, 20 i 15 punts respectivament, van acompanyar l’actuació de Puig. Tot plegat, però, va resultar insuficient.

El Quart, malgrat un escarransit 3/18 en triples, va dominar dins la pintura. L’equip gironí va capturar quinze rebots més (40 vs. 25) i va gaudir de segones oportunitats gràcies a la seva agressivitat en el rebot ofensiu.

D’altra banda, l’actual tercer classificat de la lliga va mostrar un joc ofensiu més coral. Fins a cinc jugadors de la seva plantilla van arribar, o superar, els deu punts d’anotació. Especialment inspirat en atac es va mostrar Jordi Bataller, el jugador amb millor valoració del partit.

El Mataró Parc Boet va guanyar el primer parcial (19-20), però a partir del segon quart l’equip local va començar a obrir escletxa en el marcador. Al final, malgrat la bona actitud competitiva dels mataronins, el Quart va decantar la balança (82-71).

L’equip d’Alberto Peña, que ara presenta un balanç de 10 victòries i 15 derrotes, tancarà la lliga el 27 d’aquest mes a casa contra el Calvià.