El partit de la primera volta del Boet amb el Salou.

El Mataró Parc Boet perd en la seva visita a Salou

Els taronges cauen 89-63.

El Mataró Parc Boet va perdre en la seva visita al Salou, equip de la zona mitja de la classificació. Els taronges van ensopegar per 89-63 en un partit on van anar a remolc des del primer parcial i ja no van poder aixecar la diferència en el marcador. Bon partit de Moore, que va anotar 17 punts i va recollir 14 rebots.

El Boet es va trobar amb una arrencada del Salou espectacular, encertadíssims tant dins com fora de la zona. Això va obrir un primer forat de 12 punts de diferència en el quart inicial, que van passar a ser de 16 durant el segon període. Els mataronins van estar molt lluny dels seus números habituals des del perímetre, on van anotar només un triple de 20 intents. Al descans es perdia 52-36.

A la represa, els taronges no van poder reaccionar i la precipitaci´ño en les jugades va acabar fent mal per un equip que no podia capgirar el marcador i veien com la distància anava creixent (15-12). En el darrer quart, amb tot sentenciat, els locals van acarnissar-se i van ampliar encara més la diferència fins el 89-63 final.