La pretemporada ja ha començat, però la plantilla necessita un últim reforç per tenir certes garanties competitives de cara el nou curs. El Mataró Parc Boet ha perdut potencial en el joc interior després de l’adéu, entre d’altres, de Nicholas Moore II. L’aler pivot ha fitxat pel Salamanca i els mataronins perden punts i rebots sota l’anella. La direcció esportiva del Boet intentarà satisfer la primera petició del seu entrenador, Alberto Peña, per completar la bateria de jugadors interiors. De totes maneres, ell mateix és conscient que “no serà fàcil i potser caldrà valorar alternatives.”

El fitxatge d’un nou ‘5’ és el principal cavall de batalla ara mateix al Boet. “La Lliga Catalana és important, però arriba massa aviat”, apunta Peña abans d’afrontar el primer test rellevant. El Mataró Parc Boet disputarà aquesta competició en un format de triangular amb el Quart i el seu rival ciutadà, la UE Mataró.

Boet i Unió no es tornaran a veure les cares aquesta temporada perquè la federació espanyola ha considerat oportú enquadrar-los a grups diferents de la Lliga EBA. “És una llàstima pel bàsquet mataroní que ens separin així. No sé per on agafar-ho. Fa més mal a la Lliga EBA que una altra cosa.” Alberto Peña no es mossega la llengua i fa servir el sentit comú per defensar una cosa que era de calaix. Els derbis Unió-Boet han sigut un dels principals atractius de la competició fins que algú amb responsabilitats federatives ha pensat que era bona idea liquidar aquest al·licient.