Gran victòria a domicili.

El Mataró Parc Boet ja és quart a la classificació

L'equip segueix en clara línia ascendent i supera al Masnou.

El Mataró Parc Boet mira cap amunt. El conjunt taronja va sumar una nova victòria diumenge passat i es col·loca quart a la classificació amb 7 victòries i 5 derrotes, per sota del Menorca que porta un bagatge de 8-4 i dels dos primers, Girona i Masnou, que van 9-3. Precisament els mataronins s'han llançat cap amunt després de superar els masnovins, fins aquesta jornada líders de la categoria, per 62-68.

El partit va ser molt igualat en tot moment i va demostrar-se que el Boet pot competir davant de tothom si s'ho proposa. Inclús davant un líder que només havia perdut dos partits en onze jornades. Els taronges van sortir vius del primera quart, ajustat però pels locals: 21-18. El segon va seguir la mateixa dinàmica, amb bon ritme anotador, empat a 18 i triomf al descans dels masnovins per 39-36.

A la represa, el Masnou semblava començar a eixamplar de manera definitiva la diferència. Va fer un +5 al tercer període que deixava una distància important de cara al darrer quart, preò allà va sortir el geni dels mataronins. Drakeford i Franch van fer-se inmensos sota cistella (13 punts cadascú), i Mañés va ser omnipresent (17 punts i 14 rebots) per capgirar un marcador que va decidir-se en el darrer quart: 7-21 i victòria de prestigi dels d'Alberto Peña.