El Mataró Parc Boet es prepara ja per a la propera temporada. L’entitat encara no té tancada la plantilla del primer equip,i de moment no s’han anunciat les renovacions que es faran efectives, però ja es coneixen alguns dels fitxatges que es portaran a terme de cara a un curs ambiciós: serà la segona temporada a Lliga EBA i hi haurà molts canvis. Les novetats són els fitxatges d’Arnau Merino (Grup Barna de Copa Catalunya), Guillem Duran i Adrià Ros que pugen del segon equip, Miqui Puig (Almeda), Barto Romero (Cornellà de lliga EBA), Edu Francisco (Mollet de lliga EBA) i dos incorporacions de pes: Connor, que va jugar fa dos anys a l’Arenys Bàsquet; i Raidell, un holandès que ve de la lliga universitària nord-americana i que per estudis estarà aquí.

La llista de noms és llarga i suposa una sacsejada important, sobretot quan des del club s’ha anunciat que encara busquen dos jugadors pel joc interior i un ‘3’. Un cop completats els nouvinguts es parlarà de renovacions, tot i que algunes semblen clares i necessàries. Alberto Peña, entrenador de l’equip, explica que busquen “un perfil jove amb ganes i molt de talent” de cara a la propera temporada. “El més important serà adaptar-se a la categoria i a l’equip; un cop fem això l’objectiu serà mantenir-se i ser ambiciosos de cara a possibles objectius més elevats”, afegeix.

Peña considera que la identitat de l’equip ha de seguir sent la de “fer un joc alegre” i també va destacar la importància de fer pujar jugadors del B, com així serà.