El Mataró Parc Boet continua treballant als despatxos per confeccionar la plantilla de cara la temporada que ve. El club ha detectat les posicions que cal reforçar i s’ha marcat l’objectiu de fitxar quatre jugadors més, a banda de David Romero. El Boet rastreja el mercat per trobar dos exteriors i dos jugadors interiors més.

L’entrenador dels mataronins, Alberto Peña, detalla que l’escenari ideal passa per fitxar “dos pivots”. Nicholas Moore II té ofertes importants de fora i, en principi, el Boet no igualarà les condicions econòmiques que altres clubs han posat sobre la taula al jugador dels Estats Units. Així les coses, els mataronins perdran la seva principal referència en el joc interior.

L’arribada de David Romero, procedent del Mataró Feimat, i els dos fitxatges per jugar dins la pintura, haurien de compensar la baixa de Moore II. “Tenim alternatives de Lliga EBA, hem mirat algun jugador de categories inferiors o, fins i tot, de lligues de fora”. Peña confirma que el Boet estudia diferents vies a l’hora de reforçar la plantilla.

El nucli dur, renovat

Miquel Puig, Edu Francisco, Héctor Aza, Guillem Duran, Arnau Merino i Bartomeu Martínez, que s’ha perdut tota l’última temporada per lesió, han renovat el seu compromís amb el Mataró Parc Boet. “Bartomeu és un bon tirador i la intenció és fitxar-ne un altre, a banda d’un jugador que ens aporti versatilitat. Així tindrem un equip més equilibrat”, assenyala Alberto Peña. El tècnic del conjunt local apunta que té la seva “metodologia, però sempre procuro adaptar-me als jugadors per treure’n un bon rendiment.” El Boet espera accelerar en el capítol d’altes i tancar la plantilla en qüestió d’un parell de setmanes.