El Boet continua perfilant la seva plantilla de cara la temporada que ve. L’equip mataroní, una vegada consolidat a la Lliga EBA, espera fer un salt competitiu i s’està reforçant per afrontar la temporada amb garanties. Després de David Romero, procedent del Mataró Feimat, el Mataró Parc Boet ha signat Sergio Gómez. El fins ara jugador del Pineda de Mar arriba a la capital de comarca després de protagonitzar una bona temporada amb l’equip de l’Alt Maresme.

Sergio Gómez ha demostrat, durant el curs 18/19, que és un jugador amb capacitat per aportar virtuts interessants al joc ofensiu del seu equip. Gairebé 13 punts de mitjana durant la fase regular a la 1ª Catalana i un fantàstic 88% d’encert en tirs lliures (46 de 52). És una bona targeta de presentació per arribar a un equip que vol millorar els seus guarismes en atac.

El Mataró Parc Boet continua treballant per tancar una plantilla competitiva. La renovació ja confirmada de bona part dels jugadors més destacats d’aquesta última temporada també és una bona notícia pel conjunt mataroní. Jugadors com Miquel Puig, Héctor Aza, Edu Francisco o Arnau Merino han d’assegurar una continuïtat en la línia de joc, sempre ascendent, del Mataró Parc Boet.