La imatge de campiones a la fase d'ascens. Foto: AE Boet

El Mataró Parc Boet Dori Dori fa història i puja a Lliga Femenina 2

Les mataronines superen 40-73 a l'Andratx.

Història. L'any que el Dori Dori Boet aconseguia pujar a Copa Catalunya ha acabat sent llegendari: campiones catalanes en el seu debut i a la fase d'ascens a Lliga Femenina 2 celebrada a les Illes Balears, triomf incontestable per pujar de categoria. Les de Jordi Vizcaino, intractables tot el cap de setmana, van superar 40-73 a l'Andratx, amfitrió, i sumar així el tercer triomf després d'haver fet el mateix davant Almeda i CTEIB. L'equip tanca una temporada de somni de la millor manera possible.

L'inici de partit va ser letal, amb un conjunt mataroní molt endollat que obria forat en el primer quart: 8-20. La diferència entre els dos equips sobre el paper semblava evident, després que les illenques haguessin perdut amb l'Almeda, però calia confirmar-ho. Durant el segon quart, les mataronines van mantenir el mateix ritme anotador i van acabar obrint forat de 21 punts al descans.

A la represa, L'equip va seguir amb la mateixa dinàmica tant en atac com en defensa, i deixava sentenciat el partit al final del tercer quart amb el 23-52. Finalment, les taronges van matar el matx guanyant de 33 punts i certificant un ascents inapel·lable on han estat les millors durant tota la temporada: 40-73.

Judy Jones va ser la millor jugadora del partit amb 21 punts i un espectacular 11 de 16 en llançaments, acompanyat per 19 rebots (16 dels quals, defensius) que no deixaven segones jugades a es amfitriones. Tres assistències completaven una actuació majestuosa que va acabar amb 43 de valoració.