Judy Jones, 10 punts i 11 rebots.

El Mataró Parc Boet Dori Dori assalta la pista del líder

Les mataronines ja són matemàticament equip que lluitarà en el grup d'ascens.

El Mataró Parc Boet Dori dori va assaltar la pista del líder, l'Hospitalet, i es va classificar matemàticament en el grup que lluitarà per l'ascens de categoria. Les mataronines van fer un partit complert com pocs i es van acabar emportant la victòria per 70-77. Això té un mèrit doble, ja que han guanyat dues vegades a les del Llobregat i és un 2-0 que s'emportaran a la segona fase, on només compten els duels entre els equips d'aquesta part de la temporada.

Un inici de partit brutal de part de l'equip maresmenc al primer període (7-23 favorable a les visitants) i la gestió del matx en els minuts més importants en el tram final, claus col·lectives del triomf de les de Mataró, que van tenir en l'aler americana Judy Jones (24 punts, 10 captures i 34 de valoració) i en l'escorta Núria Giménez (22 punts i 22 crèdits valoratius) les més destacades de la cita.

Les mataronines es posen a un triomf del primer lloc en un empat virtual, ja que les de l'Hospitalet encara no han descansat el seu partit com sí han fet les taronges.