Cabrera en una jugada d'arxiu. Foto: UEM

El Mataró Feimat trenca la mala ratxa amb una gran remuntada

Els unionistes superen l'Olívar i sumen la cinquena victòria de la temporada.

El Mataró Feimat va espantar tots els fantasmes possibles i va trencar la ratxa de tres derrotes consecutives amb un triomf davant l'Olívar. Després de quatre victòries seguides, l'equip va entrar en un espiral de derrotes que es va trencar diumenge en superar als aragonesos per 82-79. Els mataronins escalen fins el setè lloc amb cinc victòries i tres derrotes.

Els mataronins van començar realment malament el matx davant un Olívar que va sorprendre als de Charly Giralt. El parcial de 7-22 en el primer perídoe posava molt coll amunt l'enfrontament i l'ombra d'una quarta derrota planejava pel Josep Mora. El Feimat, però, va aturar el cop en un segon període molt més inspirat de cara a cistella i amb jugadors com Serratacó i Ariño portant la batuta. Amb tot, l'equip seguia per darrera al descans: 32-42.

A la represa els visitants van seguir colpejant amb un gran encert des del perímetre que els permetia ampliar la diferència en el tercer quart amb el 18-22. La gesta era complicada, però els unionistes van desplegar el seu millor bàsquet empesos pel públic i als dos jugadors destacats se'ls hi va sumar Cabrera sota cistella. L'equip va revertir la situació (32-13) i va acabar enduent-se una victòria necessària.