Un partit d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

El Mataró Feimat perd en la presentació dels equips

Els unoinistes veuen com s'escapa el triomf en el tram final.

El Mataró Feimat va ensopegar a casa en el dia que es presentaven els equips, i ho va fer davant un Salout que al més pur estil unionista, es va emportar la victoria en el tram final quan semblava que el resultat, amb 14 punts favorables als mataronins, estava ja sentenciat. L'equip fa un petit pas enrere en la seva lluita pels primers llocs, i perd en el cap de setmana que el Boet també ho va fer. Els dos, per tant, segueixen empatats en el quart i cinquè lloc.

El matx va començar amb els visitants dominant davant un Feimat que no estava còmode. Per sort, Solé va liderar el cnavi de dinàmica i amb una gran inspiració, l'equip va capgirar aquells primers compassos per posar-se 25-13. La tònica va ser la mateixa al segon quart, amb un Mataró que obria màxim avantatge (31-13) davant un Salou que fins al tram final del període no va reaccionra. Al final, avantatge de 36-28.

A la represa els grocs van seguir colpejant el seu rival mitjançant un gran Romero (24 punts), mentre que Santiago (19) mantenia dempeus als visitants. 21-19 de parcial i deu punts de marge pels mataronins. En el darrer quart, però, arribaria la patacada. Els locals van ampliar diferències fins el 71-57. Aquí, un parell de pèrdues van posar dins del matx al Salou, que molt encertat en els atacs següents va fer un 0-15 que capgirava el marcador: 71-72. Ariño va posar pau amb dos tirs lliures, però en una jugada ben trenada del Salou, un triple des de la cantonada va deixar el 73-75 definitiu.