El Mataró Feimat va perdre contra pronòstic davant l'Esparraguera a casa en el partit de Lliga EBA del cap de setmana passat. Els unionistes, que estaven llançats amb una gran ratxa de victòries, van ensopegar sense contemplacions amb un equip a priori inferior però que va assaltar el Josep Mora i es va endur el triomf per 67-84. L'equip es queda ara amb 5 victòries i 2 derrotes, el mateix bagatge que el seu rival local, el Mataró Parc Boet.

El partit va començar amb un parcial favorable als del Baix Llobregat que sorprenia als mataronins: 0-7. L'equip de Charly Giralt va intentar despertar, però al descans aquella diferència va ser la que es va mantenir al final del quart: 17-24. Al segon quart va arribar la reacció local, amb un parcial de 16-10 que permetia col·locar-se a només un punt dels visitants.

Però en el tercer quart, els unionistes van desfer-se totalment. La mala selecció de tir i el poc encert van provocar que l'Esparraguera obrís forat fins a guanyar de 20 punts. Al final del darrer període els mataronins van intentar retallar distàncies, però tot i rebaixar el marcador, els mataronins no van tenir opcions reals de capgirar el marcador.