Un partit de la temporada. Foto: J. Ventura

El Mataró Feimat no falla i segueix en la lluita pel tercer lloc

Els mataronins s’enfronten al líder aquest diumenge al Mora.

El Mataró Feimat no va fallar en el partit davant el Castellbisbal, penúltim classificat, i va guanyar per 63-71. El triomf serveix als de Charly Giralt per mantenir la pugna pel tercer lloc, on empaten tres equips, i perseguir al segon classificat.Els mataronins van haver de respondre a un primer quart sorprenent on els locals van posar-se per davant (18-15). L’alegria els duraria poc, ja que els unionistes van  reaccoinar a temps i donar la volta al marcador en el segon període: 9-18.

Amb el partit de cara, els de la capital del Maresme van ampliar diferències amb un bon encert de tres (6 de 16) i amb un David Romero espectacular: 25 punts i 9 rebots.  L’avantatge de deu punts a l’inici del darrer quart va ser suficient perquè l’equip mantingués sense problemes. L’equip rep el líder aquest diumenge, i han fet una crida a l’afició per omplir el Mora.