Foto d'arxiu del .

El Mataró Feimat no falla davant el cuer

Els mataronins superen 57-63 al Salt.

El Mataró Feimat va tornar a la feina amb una victòria treballada davant el Salt, últim classificat del seu grup de Lliga EBA. Els de Charly Giralt no volien sorpreses en el seu retorn a la competició, i es van imposar per 57-63 en un partit que van dominar, però que no van poder lligar fins el tram final. L'equip es manté quart amb 9 victòries i 4 derrotes, empatat amb el tercer i a dues del primer classificat.

Els unionistes van arrencar molt forts el partit, amb un Solé i un Romero que van estar molt encertats (i que van jugar tot el partit). Això va permetre obrir el primer forat al marcador: 12-20. A la represa, l'encert mataroní va baixar, però l'equip seguia fort en defensa i va marxar al descans amb nou punts d'avantatge.

A la represa, els de Giralt van saber mantenir l'avantatge. Els 14 rebots de Romero feien la feina sota cistella, mentre que el mateix jugador era un corcó a la zona en atac (10 de 15) ben acompanyat per Solé des del perímetre (4 de 7). L'equip va arribar amb 10 punts d'avantatge al darrer quart, on els visitants només van poder retallar distàncies per deixar el 57-63 final al marcador.