Celebració en acabar el partit. Foto: Joan Ventura

El Mataró Feimat no es rendeix i es vol reenganxar a la zona alta

Els mataronins s'imposen a l'Esparreguera per 79-86.

El Mataró Feimat vol reenganxar-se a la zona alta. Després de les derrotes de les darreres setmanes, els unionistes es van refer dissabte amb un triomf davant l'Esparreguera, quart classificat, que permet els de Charly Giralt tornar a mirar cap amunt i intentar escalar posicions. Els de la capital del Maresme, però, van haver de superar un dur rival a la seva pista i a la pròrroga, després de remuntar en el tram final un partit que estava en contra.

L'inici de l'Esparreguera feia pensar en el pitjor. El Feimat es va veure superat per un conjunt local molt fort en totes les facetes que va endur-se un 27-11 contundent. La reacció dels de Giralt va ser immediata, i van posar-se a treballar mica en mica per capgirar la situació. Amb el parcial d'11-15 del segon quart, on la gran notícia va ser rebaixar l'encert anotador local, i amb el que vindria a continuació.

Perquè en el tercer quart, van ser els mataronins els que van dominar sota cistella, van ser precisos en el triple (3 de 4 de Diallo o 5 de 7 d'Ariño) i van seguir escalant: 16-23. Quedaven cinc punts per consumar la remuntada i els unionistes van empatar el partit a 68 en el darrer quart. A la pròrroga, el Feimat es trobava en clara lína ascendent i liderat per un gran Romero dins de la zona (22 punts en total i 8 rebots) van consumar la remuntada amb l'11-18 que sentenciava el matx a favor dels mataronins.