Una imatge d'arxiu de la UE Mataró. Foto: R.Gallofré

El Mataró Feimat escala fins el tercer lloc

Els unionistes superen 76-66 el Calvià.

El Mataró Feimat va aconseguir el cap de setmana passat una nova victòria que li permet escalar fins el tercer lloc. Els de Charly Giralt van fer un partit molt seriós en el que van haver de sentenciar en el darrer període per emportar-se una victòria valuosa: perdre davant el penúltim hauria deixat en no res el triomf en el derbi de la jornada anterior. Gran partit de Natxo Ariño amb 24 punts i 5 de 10 en triples.

Els mataronins van començar molt encertats en el primer quart davant un rival que malgrat només haver guanyat un partit, va sortir a per totes. El parcial de 25-21 ho deixava tot obert, però la sorpresa arribava al segon quart. Allà, uns visitants molt motivats i encomanats a Morales i Matemalas (19 i 20 punts en total respectivament) van capgirar el marcador i van marxar al descans dos punts per sobre.

Els dos equips van reduir la seva efectivitat de cara a cistella i les defenses -amb un percentatge de rebot molt similar- van imposar-se. El Feimat empatava el matx amb el 14-12 i ho deixava tot per decidir en el darrer parcial. En aquest, el paper de Romero en el rebot (10 en defensa) i l'encert anotador d'Ariño van liderar  l'ofensiva final dels unionistes per sumar la vuitena victòria de la temporada.