El Mataró Feimat va aconseguir aquest diumenge la segona victòria de la temporada en tres partits de lliga. Els de Charly Giralt van donar la primera alegria de la competició a la seva afició amb un triomf treballat per 80-71 davant el Castellbisbal, que no va donar-se mai per vençut i va fer treballar de valent els unionistes.  finalment, la victòria fa que l'equip es col·loqui a la part alta de la classificació.

I això que el matx va començar força malament pels interessos unionistes, que van veure com les errades de cara a cistella s'agreujaven per l'encert visitant en tasques ofensives. El 9-19 del primer quart només va tenir com a bona notícia que l'equip encara estava viu. El segon quart va ser el de la reacció. Cabrera va fer-se fort sota cistella i els mataronins van començar a enlairar-se. El 21-14 de parcial deixava l'equip només tres punts per sota al descans.

a la represa la dinàmica de partit va seguir en positiu pels de Giralt, que van capgirar el marcador definitivament gràcies a l'encert de David Romero i de Solé, ambdós clau en tasques ofensives. Els mataronins van posar-se per sobre al final del tercer quart i en el darrer, van seguir sotmetent al seu contrincant fins al triomf per 80-71.