Un partit del Mataró Construtoni Ponce d'aquesta temporada.

El Mataró Construtoni Ponce perd a casa

Les mataronines ensopeguen 63-68.

El Mataró Construtoni Ponce va caure davant el Basket Almeda en un partit equilibrat per 63-68. Les de la capital del Maresme van encaixar la primera derrota de l'era Perdiguero en un enfrontament ajustat. L'equip va tenir el domini del marcador a la primera part, amb avantatge de fins a dotze punts, i a cinc minuts pel final estava per davant en el lluminós. Al final, però, va acabar perdent.

El matx va començar amb alternatives i dos equips molt encertats de cara a cistella (22-21). En el segon període les unionistes van anar obrint forat i es van ampliar diferències importants en el marcador, arribant a posar-se 33-31. Aquí, les visitants van reaccionar i van ajustar el matx al descans: 38-31.

Al tercer quart, l'Almeda va donar-li la volta a la situació. Les visitants van mostrar un encert important, aprofitant pèrdues de pilota locals i fins a tres triples claus que van servir per girar el marcador. El 54-58 exigia i molt a les unionistes. Malgrat tot, l'inici del darrer quart feia somiar. Un parcial de 8-0 capgirava el marcador, però un triple d'una jugadora visitant ajustava el matx (62-61). Va venir un parcial de 0-9 i el partit tornava a estar lluny de les de Perdiguero, que ja no van poder remuntar i van perdre 63-68.