Un partit de la UE Mataró Construtoni Ponce. Foto: R.Gallofré

El Mataró Construtoni Ponce cau amb contundència davant el campió

Derrota de les mataronines a Viladecans (89-64)

La Unió Esportiva Mataró Construtoni Ponce va plantar cara a un Viladecans en estat de gràcia, però va acabar cedint davant el potencial del nou campió de Copa Catalunya. Les mataronines, que ja tenen els deures fets una vegada certificada la permanència a la categoria, van començar el partit amb bones sensacions. De fet, al final del primer quart el conjunt de Dani Perdiguero guanyava 19-21. Instants abans, un +5 (16-21) es convertiria en el màxim avantatge del Mataró durant el partit.

El Viladecans començava a reaccionar a partir del segon període. Al descans ja dominava (43-36) i mica en mica va anar obrint escletxa. Les mataronines van intentar seguir el ritme que marcava el líder, però la qualitat del conjunt local i la seva profunditat de plantilla van acabar decidint el partit. Al final del tercer quart, la diferència ja era insalvable (62-46).

Un últim parcial de 27 a 18 va situar la diferència final en un +25 per l’equip del Baix Llobregat. Kayla Tenise, amb 19 punts, va ser la jugadora més determinant del partit. En el conjunt mataroní va tornar a destacar Ariadna Magriñà, que va anotar 13 punts i va liderar l’atac del seu equip.