Final amarg a Girona.

El Gress Platges de Mataró claudica a Girona

Les mataronines es queden a res de remuntar davant el Geieg: 57-48.

El Gress Platges de Mataró va ensopegar en la seva visita a una pista sempre complicada com la del GEIEG de Girona. Les d'Àlex León van ensopegar davant un rival que, en cas d'haver guanyat, els hi hauria permès empatar amb elles a 7 victòries i tres derrotes. Les de la capital del Maresme van anar a remolc, van estar a punt de remuntar però van acabar perdent per 57-48.

El partit va estar en mans de les gironines durant el primer quart, on el domini va ser clar davant unes unionistes molt poc encertades: 15-6 en acabar el quart. El segon, les de la capital del Maresme van reduir distàncies, però el GEIEG va aprofitar un tram final molt inspirat per tornar a obrir forat i deixar el 32-23 al descans.

A la represa, Solé amb tres triples i una cistella de dos va donar ales a les de León, que es trobaven 47-40 en acabar el tercer quart. Quatre punts seguits en el darrer període van deixar el partit a tres de distància. Però les gironines, després d'un temps mort, van ajustar la defensa i van frenar la dinàmica positiva unoinista, que va abusar del triple (sense encert) i va veure com de nou el Girona s'escapava definitivament.