El derbi va caure de part del Feimat.

El derbi és de color groc

El Mataró Feimat s'imposa clarament al Boet per 74-97.

El Mataró Feimat va assaltar la pista del seu veí i rival, el Mataró Parc Boet, i es va endur un altre derbi, el primer que disputen a la Lliga EBA. Els grocs van imposar-se a l’Eusebi Millán per 74-97 en un partit que es va trencar al tercer quart. D’aquesta manera, els de Charly Giralt sumen la setena victòria de la temporada i trenquen la ratxa de dues derrotes seguides; per la seva banda, els taronges d’Alberto Peña encadenen la tercera ensopegada consecutiva.

Touré, amb 11 punts i 14 rebots, va emportar-se l’MVP del partit amb un 29 de valoració, ben acompanyat per Romero i Solé, que van anotar 20 i 24 punts respectivament pel conjunt unionista.El matx va tenir un ritme molt alt de part dels dos equips, que van anotar amb certa facilitat. El Boet va arribar a guanyar de 7, però el Feimat va reaccionar a temps i va acabar ajustant el partit: 29-27. Al segon quart, la lesió de Tato pel Boet va suposar un cop pels taronges, que  van veure com el Feimat, amb un Vinallonga molt inspirat de tres, es posava per davant. Al descans els unionistes guanyaven 47-54.

En el tercer quart l’equip de Giralt va trencar el matx amb uns inspirats Ariño i Solé. El Boet, desquiciat per algunes decisions arbitrals, va marxar del partit després d’una tècnica a Vega que va acabar amb una altra tècnica, aquesta per l’entrenador. El 63-78 ho deixava tot molt coll amunt per un Boet que ja no va poder remuntar i va veure en el darrer quart com el Feimat agafava la directa per ampliar distàncies i acabar guanyant amb el definitiu 74-97. El Feimat es col·loca quart empatat amb l’Esparraguera i amb l’Olívar.