Un partit del Construtoni Ponce. Foto: R.Gallofré

El Construtoni Ponce ja guanya

La UE Mataró s’imposa al Premià (61-65)

A la cinquena, la vençuda. La Unió Esportiva Mataró Construtoni Ponce feia dies que reclamava la primera victòria en aquest inici de lliga. Les sensacions eren cada vegada millors, tot i que la victòria no acabava d’arribar. Ho ha fet aquest cap de setmana en el partit que les mataronines jugaven a Premià. Un triomf on la constància, la concentració i la fortalesa del grup van ser elements clau.

Les mataronines es van refer després d’un començament de partit que no feia presagiar res de bo (9-3 als cinc minuts) i ja manaven al final del primer quart (16-20). Malgrat una petita embranzida de la UE Mataró, la diferència es mantenia inalterable al descans (33-37). Va ser durant el tercer període quan les mataronines van poder escapar-se en el marcador amb un +11 que seria el màxim avantatge (36-47).

A partir d’aquí, la reacció del Premià va fer perillar el triomf del Mataró. La renda va quedar reduïda a la mínima expressió i els últims minuts es van jugar amb avantatges de només 2 punts pel Construtoni Ponce. Al final, però, les mataronines van mantenir la calma per acabar decidint al seu favor (61-65). Cynthia Molina, amb 18 punts, va ser la jugadora més destacada de la Unió.