El Boet Mataró va organitzar el cap de setmana passat una nova edició del 3x3 Ciutat de Mataró, que amb 175 equips i 700 jugadors va tornar a ser un èxit, no només a nivell quantitatiu, sinó en termes de nivell de bàsquet exhibit. Només cal veure l'equip femení campió, composat per Olga Ruano, Laia Flores i Núria Martínez, per entendre fins a quin punt hi ha qualitat sobre la pista. En nois, els guanyadors van ser The Apples 3x3.

La cita forma part del Circuit 3x3 de la Federació Catalana de Bàsquet, i es va disputar a les 13 pistes habilitades a l'interior i a l'exterior del Poliesportiu Eusebi Millan de Mataró. 

L'arribada del 3x3 de Mataró va suposar la primera de les tres seus restants (Mataró, Torelló i Tarragona) del Circuit durant aquest mes de juliol. El tram final de la 2a edició del Circuit 3x3 FCBQ acabarà el dissabte 27 de juliol a Barcelona amb el torn de les Finals.

El Circuit 3x3 FCBQ és un projecte obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat la darrera temporada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que va arrencar amb l'objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3x3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats.