Bàsquet Boet. Foto: R.Gallofré

Derrota del Mataró Parc Boet amb el cuer

Els mataronins cauen 92-78 amb el CB Roser.

El Mataró Parc Boet va caure de manera inesperada amb el CB Roser, un partit que a priori semblava ser propici per guanyar, ja que els barcelonins es troben a la cua de la classificació. Els d'Alberto Peña, però, van ensopegar per un clar 92-78 i es queden amb 9-11 de victòries, just per sobre dels cinc últims. La zona de promoció de descens està dues victòries per sota.

El partit va estar en mans dels locals des d'un primer moment. Més encertats de cara a cistella i recollint rebots ofensius importants, els barcelonins van obrir un primer forat de cinc punts al 1Q. Al segon el matx es va equilibrar i el Boet va mostrar el seu potencial ofensiu, tot i que en defensa seguia patint (22-23).

La tònica va ser la mateixa en el tercer quart. Drakeford estava inmens sota cistella (19 punts, 9 rebots) i Marc Rubio es trobava bé des del perímetre (28 punts), però tot això era inútil per capgirar el marcador davant un rival que tenia un encert enorme (67% en tirs de dos) i que es mantenia viu (24-25). Al darrer quart, el Roser va seguir en ratxa i va tornar a signar un quart període amb més de 20 punts davant un Boet que va quedar-se en 14 i va acabar claudicant.