Un instant del partit de diumenge. Foto: Jennifer C.

Derrota del Mataró Feimat davant el Morabanc Andorra

Els mataronins cauen al vuitè lloc.

El Mataró Feimat va encaixar la sisena derrota de la temporada (que s'equilibra amb les sis victòries aconseguides fins el moment) en el partit a casa davant el Morabanc Andorra. Els mataronins cauen d'aquesta manera al vuitè lloc, tot i que la lliga segueix tant igualada que un parell de victòries pot enganzxar el conjunt de Charly Giralt a la zona alta. L'enorme matx de Serratacó (22 punts i 7 rebots) i de Romero (24 punts i 6 rebots) no va ser suficient per superar els andorrans.

El matx va començar molt bé pels interessos dels unionistes: seriosos en defensa i encertats en atac, van obrir forat amb el primer parcial de 19-11. L'avantatge es va saber mantenir i inclús ampliar en el segon quart, on el Feimat va mostrar-se sòlid i va marar 35-36 als vestuaris.

A la represa el Morabanc Andorra va iniciar la remuntada comandat per un enorme Cinto Gabriel (27 punts), que dins de la zona començava a ser imparable. Els visitants van retallar tres punts en el tercer quart i van consumar la remuntada en el darrer: 17-30 i victòria final per 71-78.

Bàsquet Feimat UE Matarí. Futbol CE Mataró. Foto: Jennifer C.