El Mataró Feimat va encaixar la sisena derrota de la temporada (que s'equilibra amb les sis victòries aconseguides fins el moment) en el partit a casa davant el Morabanc Andorra. Els mataronins cauen d'aquesta manera al vuitè lloc, tot i que la lliga segueix tant igualada que un parell de victòries pot enganzxar el conjunt de Charly Giralt a la zona alta. L'enorme matx de Serratacó (22 punts i 7 rebots) i de Romero (24 punts i 6 rebots) no va ser suficient per superar els andorrans.

El matx va començar molt bé pels interessos dels unionistes: seriosos en defensa i encertats en atac, van obrir forat amb el primer parcial de 19-11. L'avantatge es va saber mantenir i inclús ampliar en el segon quart, on el Feimat va mostrar-se sòlid i va marar 35-36 als vestuaris.

A la represa el Morabanc Andorra va iniciar la remuntada comandat per un enorme Cinto Gabriel (27 punts), que dins de la zona començava a ser imparable. Els visitants van retallar tres punts en el tercer quart i van consumar la remuntada en el darrer: 17-30 i victòria final per 71-78.

Bàsquet Feimat UE Matarí. Futbol CE Mataró. Foto: Jennifer C.