Mala ratxa del Mataró Construtoni Ponce. Foto: R.Gallofré

Derrota clara del UE Mataró Construtoni Ponce

Les unionistes perden amb el Viladecans.

El UE Mataró Construtoni Ponce va ensopegar en el primer partit de 2019, que l’enfrontava a l'Unilever Viladecans BF el passat dissabte 12 a la tarda al Palau Josep Mora. El matx va caure sense complicacions per les viladecanenques, que van oferir una versió de piconadora per governar amb claredat el feu mataroní. Tres períodes de domini absolut d'un coral combinat blau (32-61 al minut 30) van donar pas a uns darrers deu minuts on les mataronines van poder retallar distàncies, amb un contundent 21-4 de parcial.

Mal partit de les d’Àlex León que van pagar molt car un inici abassegador de l’Unilever Viladecans que al primer quart ja es posava clarament per davant en el lluminós per 15-27. El segon quart va seguir amb la mateixa tònica, amb les mataronines sense trobar solucions: pocs llançaments a cistella i una defensa que feia aigües. A més a més, l’equip visitant tenia un gran encert des de la llarga distància, amb un 8 de 9 en triples a la mitja part. Resultat, uns 23-47 que ho deixava tot pràcticament dit.

El tercer quart va ser més igualat tot i que també se’l va endur el Viladecans amb un parcial de 9-14.L’últim període va servir a les d’Álex León per fer un rentat de cara, millorant de manera notable les seves prestacions tant en defensa com en atac que, tot i no posar en perill en cap moment la victòria visitant, si que va servir per maquillar el resultat final. Parcial de 21 a 4 per deixar el marcador en el definitiu 53-65. Aquest últim quart ha de servir de referència pel compromisos que venen i que poden fer tornar les grogues a les primeres places de la competició. La setmana que ve, visita complicada a l’Hospitalet, cinquenes amb una victòria més que les mataronines, ara mateix setenes amb un balanç de 7 victòries i 7 derrotes.

Bàsquet UE Mataró - Viladecans. Foto: R.Gallofré