Un partit d'aquesta temporada del Construtoni Ponce. Foto: Joan Ventura

Derrota clara del Mataró Construtoni Ponce

Les unionistes perden 69-49 amb el Draft Gramenet.

El Mataró Construtoni Ponce va rebre una dura derrota a domicili del Draft Gramenet, un equip que es troba perseguint a les unionistes a la classificació. Les d'Àlex León van perdre per 69-49 i fan un pas enrere en la lluita pels primers llocs, ja que ara mateix el quart classificat es troba ja tres victòries per sobre de les mataronines, que són sisenes.

Les de Santa Coloma van sortir molt fortes a l'inici del partit, i es van emportar el primer parcial (20-14) amb certa solvència. Les unionistes van tancar files al segon període, millorant les prestacions en defensa i frenant els atacs de les locals per ajustar el matx al descans, on perdien de tres punts.

A la represa, però, el partit va quedar sentenciat. El Gramenet va tornar a despuntar en encert gràcies a una Inez Perezpaya enorme (20 punts) ben acompanyada per Míriam Ferreri (16), i el 23-13 va obrir un forat insalvable que cada vegada va ser més gros en el darrer quart (15-8) on es va consumar la derrota.