Va aconseguir l’ascens a la Lliga Femenina 2 com a entrenador del sènior. Era la temporada 2003/2004. Més de quinze anys després, Dani Poza torna a la Unió Esportiva Mataró per ser el director esportiu dels seus equips femenins.

“Primer de tot em plantejo deixar el Femení Sant Adrià. A partir d’aquí, escolto diferents propostes i m’acabo decidint per tornar a casa -Poza és del Masnou però viu a Mataró- perquè el club em transmet il·lusió i ganes.” Dani Poza ja ha començat a planificar la propera temporada.

El nou responsable tècnic de l’entitat s’encarregarà de tota l’estructura femenina “amb el suport de la Berta Carreras”. La seva feina inclourà tasques relacionades amb la metodologia de treball, selecció d’entrenadors i confecció de plantilles. “El Mataró ja és un club molt bo, però intentarem que les jugadores de la casa encara puguin créixer més per arribar a l’alta competició.”

La UE Mataró vol potenciar el talent de la casa i per això aposta ara per Dani Poza. La seva experiència i els coneixements que ha demostrat en el món del bàsquet haurien de permetre una millora en tota l’estructura del club. El nou director tècnic conclou: “Si la qualitat de la base millora, el sènior també serà millor. Volem un primer equip confeccionat, bàsicament, amb jugadores formades a casa nostra.”