Ariadna Magriñà seguirà dirigint les operacions. Foto: R.Gallofré

El Construtoni Ponce torna al camí del triomf

Victòria de les mataronines a la pista de l’Igualada (63-75)

La Unió Esportiva Mataró Construtoni Ponce es va refer d’un primer quart fluix a nivell d’anotació per acabar sumant, a Igualada, una nova victòria a la Copa Catalunya. Les mataronines arribaven al final dels primers minuts per sota en el marcador (12-9), però a partir d’aquí van mostrar una regularitat ofensiva que seria determinant de cara la victòria.

El Construtoni Ponce ja arribava al descans per davant (30-35). L’Igualada va ser capaç de forçar alguns empats durant la segona meitat, però l’equip de la capital del Maresme va mantenir un ritme anotador que el conjunt local no podia igualar. Les mataronines van anar obrint escletxa fins el +12 definitiu (63-75).

Ariadna Magriñà, amb 20 punts, va ser una vegada més la jugadora del Construtoni Ponce més inspirada en atac i més ben valorada després del partit. Cynthia Molina va fer un gran segon quart i va acabar el partit amb 13 punts. La Unió torna a equilibrar el seu balanç de victòries-derrotes (5-5) i ocupa el sisè lloc a la classificació.