Un partit a casa de la UE Mataró. Foto: Joan Ventura.

El Construtoni Ponce perd a casa davant el Valls

El conjunt visitant, més encertat en el tir (52-68)

0 triples en 15 intents. Una estadística com aquesta gairebé et deixa sense opcions de victòria. Així va ser. La Unió Esportiva Mataró Construtoni Ponce va caure a casa de manera clara en el partit contra el Valls. El conjunt visitant va anotar 6 dels 21 triples que va intentar, però també en zones interiors va mostrar-se més encertat de cara cistella.

Lourdes Lorente, que va anotar 28 punts, va ser un maldecap constant per a la defensa mataronina, que no va poder evitar avantatges clars del Valls ja en el primer quart (6-20). Les mataronines van ajustar certs aspectes del seu joc per retallar diferències i, per exemple, només perdien de cinc quan s’estava jugant el tercer quart (33-38).

Finalment, però, el Valls, que sempre va anar per davant en el marcador, va aprofitar els últims minuts per tornar a obrir una escletxa important que ja seria definitiva. El bon partit de Queralt Coll, amb 14 punts, va resultar insuficient.