Un partit de la UE Mataró Construtoni Ponce. Foto: R.Gallofré

El Construtoni Ponce guanya a Igualada

Les mataronines van remuntar un inici de partit complicat.

El Construtoni Ponce va tornar al camí del triomf el cap de setmana passat. Les de Perdiguero, que venien de l'ensopegada contra pronòstic amb el Cerdanyola, van assaborir de nou el gust de la victòria, aquesta vegada en superar a l'Igualada per 63-75 en un partit que va ser més complicat del que pot semblar si es mira el marcador final.

De fet, el matx va començar malament pels interessos de les unionistes, que es van trobar darrera en el marcador en el primer quart (12-9) però van revertir la situació en el següent amb un contundent 18-26. Amb l'avantatge al descans, això ja no canviaria fins al final, fent dels 12 punts de diferència en acabar el partit el major avantatge.

La millor va tornar a ser Ari Magriñà (20 punts), ben acompanyada de Cynthia Molina amb un gran segon quart (9 punts en aquest parcial), acabant el partit amb 13 punts, i Natàlia Casals (12). L'equip es troba sisè amb cinc victòries i cinc derrotes, a un triomf del quart classificat.