Les mataronines van lluitar, però van caure. Foto: Joan Ventura.

El Construtoni Ponce cau a casa i diu adéu a la ratxa de victòries

El Cerdanyola va ser millor (56-65)

Mal partit de les mataronines. Poca tensió, potser per l'excés de confiança dels darrers bons resultats, que va traduir-se en un marcador advers a la mitja part (31-34). La sortida en tromba tornant dels vestidors de les de Cerdanyola va fer que les grogues no anotessin durant set minuts, quan les visitants ja havien obert una escletxa que semblava insalvable: 31-49.

Quan tot semblava perdut, el conjunt local va reaccionar i amb una defensa molt intensa i l'encert en atac de Natàlia Casals (8 punts en els darrers minuts) va començar a retallar distàncies. L’equip de Dani Perdiguero entrava a l'últim minut del partit a només 4 punts de les visitants (56-60). La reacció, però, va quedar aquí. Carla Pérez, del Cerdanyola, la millor del partit, va encarregar-se de tancar el duel amb el definitiu 56-65.

Ariadna Magriñà va ser, amb 15 punts, la millor anotadora de la UE Mataró. L’equip de la capital del Maresme, però, veu truncada la seva ratxa de victòries que ja durava quatre partits. Les mataronines queden ara amb un balanç de 4/5 a la zona mitja de la classificació.