Victòria de l'Advisoria. Foto: R.Gallofré

L’Advisoria remunta a la pista de l’Uni Girona

Victòria mataronina per 49 a 56

L’Advisoria Boet Mataró ha posat el punt i final a la mala ratxa de tres derrotes seguides amb una victòria molt important a la pista del Citylift GEiEG Uni Girona. Important perquè permet al conjunt mataroní agafar aire i forces en la lluita per abandonar la zona baixa, i també de mèrit per com es va produir. El conjunt mataroní va superar un primer quart molt negatiu (21-13) per acabar imposant-se al seu rival.

El Boet va ajustar la defensa a partir del segon període i el conjunt gironí només va poder anotar 6 punts (6-14). La dinàmica no va canviar després del pas per vestidors. El Boet seguia ofegant en defensa l’Uni Girona, que va acabar el tercer període amb només 7 punts (7-16). La decoració del partit ja havia canviat de dalt a baix en relació als primers minuts del duel. L’últim quart (15-13) va servir per confirmar el triomf mataroní (49-56).

El rival va ser millor en el rebot però el Boet, en canvi, va seleccionar molt millor els llançaments a cistella. En tirs de dos, la diferència va ser notable (52% d’encert del Boet per només un 28% de l’Uni Girona). Així doncs, malgrat que el conjunt gironí va llançar molt més a cistella en zones interiors, el Boet va ser molt més precís.

Alina Hartmann (13 punts), Blanca García (12), Olga Ruano (10) i Marta Arbizu (9), es van repartir el pes anotador de l’equip mataroní. El Boet ja suma cinc victòries a la Lliga Femenina 2 i ara és quart per la cua amb un balanç de 5-11.