L'Advisoria Boet és penúltim. Foto: R.Gallofré

L’Advisoria perd el cinquè partit consecutiu i ja és penúltim

Les mataronines cauen davant el Sant Adrià (64-50)

Tres victòries i vuit derrotes, cinc de les quals de manera consecutiva en aquestes últimes jornades. L’Advisoria Boet no aconsegueix deixar enrere la mala dinàmica de resultats. Les mataronines segueixen perdent i, a més, ho fan sense la possibilitat de competir els partits fins al final.

El Sant Adrià va ser superior, sobretot, en les situacions de cistella de dos punts. Dins la pintura, el Boet només va presentar un 26% d’encert (10/39). El seu rival, mentrestant, s’enfilava fins un 44% d’encert. La diferència no va ser significativa ni en el rebot ni en el llançament exterior, però la manca d’encert prop de l’anella va passar factura.

El conjunt local va obrir el forat definitiu durant el tercer quart (parcial de 18-9 per arribar als últims minuts amb un marcador de 52-34). Al final, el 64-50 propiciava una altra derrota del Boet, que intentarà reaccionar en el proper partit a casa davant el Segle XXI.