Un partit del Boet. Foto: R.Gallofré

L’Advisoria Boet perd el partit en l’últim quart

Un parcial de 9 a 20 deixa sense opcions a l’equip mataroní davant el Magectias (60-62)

L’Advisoria Boet va perdre a casa davant el cuer de la Lliga Femenina 2 perquè no va saber controlar el partit en l’últim quart. Fins aleshores, les mataronines anaven per davant (51-42) i semblava que estaven en disposició de sumar una victòria clau per allunyar-se de la zona més baixa de la classificació.

El Boet va ser millor en triples (37% vs. 29%) i també va perdre menys pilotes que el rival (13 a 17), però el conjunt canari va guanyar la lluita pel rebot (31 a 39) i en general va tenir més encert dins la pintura. Fins a quatre jugadores del cuer van arribar o superar la barrera dels deu punts.

Les mataronines van comptar amb l’aportació d’Alina Hartmann, que va anotar 17 punts. Mireia Vila, 13 punts, i Marta Arbizu (10 punts i 9 rebots), també van firmar un partit amb registres notables. El conjunt local tenia la situació controlada fins l’últim quart, però el Magectias va ser capaç de capgirar la dinàmica del partit amb un parcial de 9 a 20 que deixava les coses amb el definitiu 60 a 62.

L’Advisoria Boet continua quart per la cua amb un balanç de 5 victòries i 12 derrotes. El conjunt mataroní té un partit de marge sobre Segle XXI i Picken Claret i dos en relació a l’últim classificat, que malgrat la victòria a la capital del Maresme continua sent el Magectias.