Un partit del Boet. Foto: R.Gallofré

L’Advisoria Boet passa per sobre del Picken Claret

Les mataronines abandonen la zona de descens (85-54)

Victòria de vital importància de l’Advisoria Boet. Les mataronines van superar el Picken Claret per avançar-lo a la classificació, guanyar-li el basket average i fugir de la zona de descens. Un triomf valor triple que podria esdevenir punt d’inflexió de la temporada. Així ho espera l’equip de la capital del Maresme.

El Picken Claret s’havia imposat en el partit de la primera volta per un +15 (62-47). El Boet i l’equip de València arribaven al partit d’aquest cap de setmana amb les mateixes victòries a la classificació. El +31 al final del partit (85-54) suposa un cop d’autoritat important de les mataronines en la seva lluita per salvar la categoria.

Superior des del primer quart (19-11), el Boet va presentar una regularitat formidable de cara cistella. La producció ofensiva de les mataronines no va patir cap davallada durant el partit i, ja després del descans (39-30), el conjunt local va acabar de decidir el partit. Els últims parcials, de 27-16 i 19-8, van situar la diferència final per sobre dels 30 punts (85-54).

Laura Arias (19 punts), Alina Hartmann (15 punts i 9 rebots), Marta Arbizu (13 punts i 7 rebots), Cristina Hurtado (13 punts i 5 rebots), Blanca García (16 punts) i Mireia Vila (9 rebots), van completar un gran partit i van ajudar, amb les seves xifres, a plasmar la superioritat del Boet en el marcador.