L'Advisoria Boet és penúltim. Foto: R.Gallofré

L’Advisoria Boet cau a la pista del Barça malgrat un gran últim quart

Derrota mataronina per 59 a 45

El 6 a 21 de l’últim període no va ser suficient per arrencar una victòria de la pista del Barça. L’Advisoria Boet va fer gairebé la meitat dels seus punts en aquest darrer quart. De totes maneres, fins aquest moment només n’havia anotat vuit en cada un dels primers tres períodes. Ja era massa tard. El conjunt local tenia la victòria a la butxaca.

El Barça CBS manava amb claredat al descans (34-16) i encara més després del tercer quart (53-24). La reacció final de les mataronines, en realitat, només va servir per maquillar el resultat (59-45). El Boet va ser superior en el rebot (29 a 39), sobretot gràcies a la feina de Marta Arbizu, Olga Ruano i Alina Hartmann. Les dues primeres, a més, van ser les màximes anotadores del conjunt mataroní amb onze i deu punts respectivament.

L’Advisoria, però, va presentar unes estadístiques en el tir lluny de l’encert del seu rival (24% en triples i 32% en tirs de camp). Al final, van resultar insuficients per competir el partit davant un Barça CBS que va afluixar en els últims minuts però que, fins aleshores, havia sigut millor. El Boet és penúltim amb cinc victòries.