El Boet no troba el camí del triomf. Foto: R.Gallofré

L’Advisoria Boet cau a Navarra

Les mataronines segueixen penúltimes (68-48)

Cristina Hurtado va debutar jugant 13 minuts, en els quals només va poder aportar 1 punt i 2 rebots. L’estrena de l´últim reforç mataroní no va significar, en el seu primer partit, la reacció esperada. El Boet sap que no hi ha fórmules màgiques i que, malgrat el rendiment que pugui aportar Hurtado de cara les properes setmanes, necessitarà una millor versió de tot l’equip per salvar la categoria.

Una versió que no es va veure més consistent a la pista de l’Osés Construcción Ardoi. L’equip navarrès va ser superior des del primer quart (16-7) i gairebé deixava el partit sentenciat abans del descans (parcial de 20-7 per un resultat de 36-14). El Boet, tímid en atac, no va reaccionar en el tercer període. L’equip de la capital del Maresme seguia amb escarransits parcials d’anotació i ja tenia el partit gairebé impossible (52-25).

L’Advisoria va maquillar el marcador gràcies a un últim quart en el qual va anotar gairebé els mateixos punts que en els tres anteriors (26) i, al final, la derrota va ser una mica menys dolorosa (68-48). De totes maneres, el conjunt mataroní queda amb un balanç preocupant de 5-15 que el fa conviure de manera constant amb l’amenaça del descens.

Marta Arbizu i Mireia Vila (11 i 10 punts respectivament) van ser les jugadores mataronines més inspirades en atac a la pista del conjunt navarrès. Segurament elles, amb Olga Ruano, Alina Hartmann i el concurs del nou reforç, Cristina Hurtado, hauran de liderar la reacció que necessita l’equip per fer-se fort a la Lliga Femenina 2.