Saüc en Flor, un dels protagonistes del festival Nosaltres
Notícies relacionades
Saüc en Flor, un dels protagonistes del festival Nosaltres

Vespre de teatre, poesia i cançó al festival Nosaltres

L'obra teatral 'De quan parlàvem de nosaltres' i el recital poètic i musical de Saüc en flor protagonitzen la nit al pati de Can Marchal de Mataró

El festival Nosaltres torna un dijous més d'aquest estiu al pati de Can Marchal de Mataró, i ho fa aquesta setmana amb doble programa, com és habitual. En primer lloc, contes explicats amb objectes, cos i veus a 'Un drac a dieta' i; a la nit, una doble proposta de teatre, poesia i música, amb l'obra 'De quan parlàvem de nosaltres' de la dramaturga Minerva Prat, i el recital de Saüc en Flor.

'Un drac a dieta' és una creació de la companyia Teatre a la Vista, for­mada per dues artis­tes peda­go­gues, la Clara Bella­vista i la Berta Gar­riga, que expli­quen his­tò­ries a tra­vés del tre­ball amb el cos, amb els objec­tes i amb la veu. El protagonissta del concte és un drac molt golafre que es veurà obligat a fer dieta. Es podrà veure a les 19h.

A les 21h, serà el torn de l'obra de teatre 'De quan parlàvem de nosaltres', de la mataronina Minerva Prat, interpretada per Pol Martínez i David Pruna, que planteja una història sobre el final de l'amor i el seu recomençament. Posteriorment serà el torn de Saüc en Flor, que proposen un viatge musical i poètic pels boscos del Montnegre, amb l'actriu Blanca García-Lladó i amb textos de Perejaume o J.V. Foix, entre d'altres. 

El festival Nosaltres és una iniciativa de Clack que celebra la seva segona edició i que té com a eixos del projecte la Comunitat, Sostenibilitat i Cultura. El festival està pensat com un conjunt d’activitats culturals de petit aforament d’entre 60 i 150 persones a l’aire lliure, que dona cabuda a tota mena de propostes, des d’un recital de cantautores i poesia, a un espectacle de dansa contemporània o teatre de petit format, passant per xerrades, espectacles familiars i concerts en format íntim. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive