El servei de vigilància i socorrisme a les platges de Mataró s’inicia aquest cap de setmana, a partir de dissabte 19 de maig. Fins al diumenge 17 de juny es prestarà els caps de setmana de 10 a 19 h a les platges de Varador, Callao i Ponent (en aquesta última per primer cop en temporada mitja). Des del 23 de juny i fins a l’11 de setembre, el servei es prestarà en condicions de temporada alta: a diari i a les quatre platges de Mataró, Varador, Callao, Ponent i Sant Simó. En total hi haurà 16 persones treballant en horari de temporada alta. L’horari serà de 10 h a 19 h, les dues temporades. 

La novetat més destacada d’enguany és qui prestarà el servei. Enlloc de fer-ho Creu Roja, ha estat adjudicat a Pro-activa, que serà qui s’encarregarà de la vigilància i el socorrisme. Pro-activa és una empresa amb reconeguda experiència ja que des de fa anys és adjudicatària a moltes altres platges catalanes.

El servei de bany adaptat el seguirà fent Creu Roja, que enguany no va presentar oferta per al contracte de vigilància i socorrisme perquè l’entitat ha optat per concentrar la seva activitat en l’àmbit social. S’oferirà durant la temporada alta (23 juny – 11 setembre) i en horari d’11 a 18h.