El cicle “A la vora del Jazz”, coorganitzat per la Direcció de Cultura i l’Associació Jazz Maresme, arriba a la 6a edició consolidat com a festival de referència del gènere al Maresme. La programació d’enguany ofereix recitals amb destacades propostes nacionals, al costat de músics internacionals. Del 14 al 30 de març es podrà gaudir de 5 concerts a diferents espais de la ciutat: el Casal l’Aliança, Sala Clap, Celler Castellví i la plaça de la Muralla. A cada concert hi haurà servei de bar i oferta gastronòmica.

Dijous 14, a les 21h al Casal l’Aliança (c/ Bonaire, 25). Preu: 18 € taquilla; 15 € anticipada

El concert inaugural serà dijous 14 a la Sala Casal l’Aliança amb el que oferiran la Big Band Jazz Maresme, acompanyada de la veu de Jonathan Herrero i el saxo de Big Dani Pérez, amb un repertori basat sobretot amb el soul.

Dani Pérez és un dels saxofonistes més reconeguts de l’escena estatal en el camp del Jump Blues, Rock & Roll, Rhythm & Blues i Boogie Woogie. La seva carrera, fins al moment, està marcada per dos fets claus: la seva incorporació, mitjans dels 90,a la banda The Big Jamboree,  i a Los Rebeldes de Carles Segarra.

Jonathan Herrero és membre fundador de la banda barcelonina A Contra Blues. Ha actuat en nombrosos festivals i sales d’Espanya i d’Europa obtenint diversos guardons, entre ells, el de campions de l’European Blues Challenge 2014.

La resta de cites

  • Dijous 21 - 21.30h al Clap: Jam session am Joan Chamorro. Preu: 5 €.
  • Dissabte 23 - 11.30h a la plaça de la  Muralla: concert amb la Big Band Emmm, Ohio Big Band i Big Band Flash. Preu: gratuït.
  • Dijous 28 - 21h al Casal l’Aliança: concert de Jim Mullen Organ Trio & Zoe Francis. Preu: 18 €.
  • Dissabte 30 - 12.30hal Celler Castellví: concert de Marc Ferrer Trio & Marian Barahona. Preu: 10 €.