Arriba la tercera edició de l'exitosa Trobada de Jazz de Caldes d'Estrac organitzada per l'associació Cultural Cami Ral 39. Enguany l'edició comptarà amb dos concerts.

El proper 21 de Juliol des de les 20h fins a les 24h tindran llocdos concerts.

Pèrgola de Can Muntanyà el proper 21 de juliol de 20 a 24h

Per una banda el jazz en clau flamenca de Jazzt'ablao. Una proposta musical que neix amb la trobada de dos artistes de diferents disciplines de l'escena catalana: Muñeca de Trapo i el guitarrista Pepe Camacho, arrencant un toc flamenc al Jazz més clàssic. Per a això escullen un refinat repertori que es mou entre estàndards de Jazz, Bossa Nova, temes popularitzats per les grans veus del segle XX (Billie Holiday, Louis Armstrong, Grace Jones, Ray Charles o Ella Fitzgerald) i alguna incursió en un altre gèneres, com el tango (Astor Piazzola)

Per l'altra, la proposta "Gerard Chumilla meet Eladio Reinón". Gerard Chumilla jove talent del Jazz caldenc es troba amb Eladio Reinón, músic saxofonista que ha col·laborat entre molts músics amb Tete Montoliu i Bebo Valdés. Ens delectaran amb composicions pròpies i estàndards de Jazz.

A més s’oferirà una copa, un refresc i, fins i tot, sopar de la mà de dos establiments de Caldes d'Estrac: Soletico Take Away i Can Zibra.