Enguany Sala Cabanyes celebra el centenari de la seva primera representació de “Els Pastorets”. També, aquest any, la Generalitat de Catalunya i ha concedit la Creu de Sant Jordi per aquest mateix motiu. Concessió que ha rebut el suport de les institucions mataronines, de gran part de la població i entitats de la ciutat.

La Sala Cabanyes oferirà aquest concert en agraïment i com un regal a la Ciutat de Mataró pel seu suport constant a través de la seva història, i a l’acollida que any rere any han tingut els espectacles que preparen.

Dissabte 17, a les 20h al Pati del Cafè Nou. Preu: gratuït

El Concert del Centenari, dirigit per Joan Peran, serà un recorregut musical per la història de la Sala Cabanyes, a càrrec d’un cor de setanta participants sota la batuta de Genís Mayola.

Dins el repertori previst, s’interpretaran peces com “Cançó d’amor i de guerra”, “La verbena de la paloma”, “Si mireu les flames” (Nit de Sant Joan), “Do, re, mi” (la família Trapp), “Presentar-nos és un plaer” (El Mikado), “Oh, happy day” o “Mamma mia!” entre d’altres números musicals.

El concert tindrà lloc el proper dissabte 17 de setembre, a les 8 del vespre i l’escenari serà el Pati del Cafè Nou. L’entrada és gratuïta i l’aforament és limitat.