Casa de la Música portarà durant aquesta tardor a Mataró dos noms clau del pop català dels darrers anys: Joan Dausà i Mishima. El primer actuarà el 23 de novembre al teatre Monumental, en el marc de la seva gira de comiat, mentre que el grup de David Carabén ho farà, al mateix recinte, el 13 de desembre.

Dausà, que actuarà en el marc del Cicle de Músiques Tranquil·les, portarà a Mataró la gira que precedeix una aturada de, com a mínim, un any. Dausà vol agafar aire i compondre una nova col·lecció de cançons que veurà la llum durant el 2012. Per tant el concert a Mataró serà una gran oportunitat per escoltar cançons com 'Caure no feia mal' o 'La gran eufòria'. Dausà ha volgut tancar aquesta exitosa etapa amb un nombre limitat de concerts a teatres i auditoris on la proximitat amb els seus, segueixi essent un dels seus trets diferencials.

També serà en el marc del Músiques Tranquil·les que Mishima arribaran a la capital del Maresme. Ho fan en plena celebració del seu 20è aniversari com a banda. Per celebrar-ho, David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria), han decidit retre un doble homenatge al repertori que els ha portat fins aquí.