El festival Vilassar Noir se celebra per tercera edició amb l’objectiu de convertir Vilassar de Mar en l’epicentre de la literatura i el cinema de gènere negre. De divendres 26 a diumenge 28 passaran pel municipi prop d’una quarantena d’escriptors i escriptores i una desena de directors de cinema, actors i actrius. La sala cultural M. Roser Carrau, a l’Espai Cultural Can Bisa, els acollirà per explicar les seves obres i la seva visió sobre el gènere.

De divendres 26 a diumenge 28 a l'Espai Cultural Can Bisa (c/ Montserrat, 8) de Vilassar de Mar

Durant els tres dies hi haurà taules rodones, xerrades, monogràfics, passis de pel·lícules i altres actes. Entre els assistents hi haurà autors de renom com Víctor del Árbol, guanyador del premi Nadal, Andreu Martín, o el francès Marin Ledun. A més, el programa es completa amb escriptors d’Euskadi, Navarra, Balears, Canàries, Madrid, Castella-la Manxa i Múrcia-

Gràcies a la col·laboració de Vilassar Comerç, s’ha incorporat una ruta de tapes “negres” per diferents establiments del poble, amb premis, així com un concurs per descobrir llibres amagats als aparadors dels comerços. Alhora, també s’ha comptat amb la implicació dels instituts, amb el concurs de relat curt.