Un any més l’Associació Cultural OCA de Mataró (Operació Cap d’Any) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, organitza la Revetlla Popular per tancar aquest any 2017 i donar la benvinguda al 2018. 

Matinada del 31 a l’1, a partir de les 00.30h a la plaça Santa Anna. Preu: gratuït

Una edició marcada per una inversió en seguretat, amb l’objectiu de garantir-la tant pels participants com pels voluntaris que fan possible la festa. Cal destacar també la renovació de la imatge de l’OCA. 

L’organització vol fomentar les campanades a Santa Maria i per aquest motiu anima a tots els mataronins a baixar al carrer amb el raïm. Com a novetat, hi haurà una cercavila que enllaçarà les campanades amb la festa popular. La “Baixada l’Oca” anirà pel carrer Nou i baixarà per la Riera amb músics que tocaran les cançons que sonen durant l’any a Mataró (des de Pastorets, passant per Carnestoltes o Sant Jordi). 

La festa popular de Cap d’Any se celebrarà un any més a la plaça Santa Anna on s’hi instal·larà una carpa de grans dimensions i música fins les 7h del matí. L’OCA és una festa oberta a tothom, gratuïta i amb preus populars. Els PD Postdata i DJ Jon Kieb seran els encarregats de fer sonar música de tots els temps per fer-nos moure l’esquelet fins ben entrada la matinada.

Rebuig a la violència masclista
Com a símbol de rebuig de la violència masclista, l’OCA comptarà amb un Punt Lila que oferirà informació i suport a tothom que ho necessiti durant la nit.