Argentona celebra aquest cap de setmana la Festa Major d’Hivern. Una celebració que ve marcada un any més pels Tres Tombs, però també per cites teatrals com la comèdia ‘Ossos’ amb Toni Albà.

De l'11 al 13 de gener a diversos indrets de la població d'Argentona

El dissabte al matí tindran lloc cites com els escacs, la cercavila de gegants, sardanes, així com l’exhibició de gimnàstica i acrobàcia. També hi haurà la cerimònia per donar nom a la biblioteca municipal, que es dirà Joan Fontcuberta Gil en homenatge al traductor argentoní. El foc i la música prendran tot el protagonisme durant la tarda i vespre de dissabte, amb el ball de Festa Major amb l’orquestra Maravella, entre d’altres. A la nit, concert a càrrec de la Mashup Party Band & Dj Surda, a Cal Guardià.

Diumenge arribarà una nova edició de la Festa dels Tres Tombs, amb el seu tradicional recorregut pels carrers del poble, a més dels gegants i un espectacle infantil. També hi haurà la fira mercat d’artesania i alimentació a la plaça Nova.

‘Ossos’, una comèdia amb Toni Albà i Fermí Fernàndez
‘Ossos’ es podrà veure aquest cap de setmana a La Sala d’Argentona en el marc de la Festa Major d’Hivern del municipi. L’obra parteix de la troballa de la ‘suposada’ tomba de Miguel de Cervantes Saavedra. Una comèdia amb dos dels còmics més populars del país, Toni Albà i Fermí Fernàndez, escrita i dirigida per Sergi Pompermayer. Els protagonistes emprenen un viatge a través de l’humor, de l’absurd, i també de l’amistat, la memòria i la bellesa, amb un objectiu comú: quedar-se amb els ossos del gran novel·lista.